NLP Introductie Training

Word gelukkiger én gezonder met NLP

Heb je weleens van NLP gehoord en wil je nu weleens weten wat het precies betekent? In deze introductie training leg ik uit wat Neuro Linguïstisch Programmeren is en laat ik zien hoe je het kunt toepassen.


Ik heb deze training in het leven geroepen, zodat je laagdrempelig in een groep kennis kunt maken met NLP én met mij.
Mocht je overwegen om je door mij van jouw allergie(ën) af te laten helpen door middel van individuele coaching of een vervolgtraining, is het namelijk handig wanneer je over de basiskennis van NLP beschikt.

Dus… de NLP introductie training komt van pas…

  • wanneer je individuele coaching of een vervolgtraining (zoals de Anti-Allergie Training) bij Mindtrain overweegt;
  • wanneer je overweegt een NLP cursus of opleiding te volgen;
  • om mij alvast een beetje te leren kennen;
  • om andere NLP geïnteresseerden te ontmoeten.

Wat ga je leren op deze training?

  1. basisoefeningen NLP om grip te krijgen op emoties
  2. wie ik ben, waar ik voor sta en hoe ik lesgeef
  3. wat de Mindtrain Methode inhoudt

Het is een live training waarin ik iets over mezelf zal vertellen in relatie tot NLP & allergie, een duidelijke omschrijving van NLP zal geven, vragen beantwoord en je tenminste één basistechniek ga aanleren. Tevens wil ik je die dag kennis laten maken met de NLP techniek die een belangrijke rol speelt bij het oplossen van allergieën!

Locatie: Zaanstad
Bij 3 tot 6 deelnemers geef ik de training op Burgemeester ter Laanplantsoen 5 te Zaandam. Wanneer het er meer zijn, huur ik een elders een trainingsruimte.
Tijden: van 10.00 tot 16.00 uur
Prijs: € 47,-

Geïnteresseerd in deze training? Stuur mij dan alsjeblieft een mailtje waarin je aangeeft welke dagen en tijden jou het beste uitkomen. Zodra ik voldoende geïnteresseerden heb, prik ik een datum en breng ik je daarvan op de hoogte.

Mijn e-mailadres is tvgaasbeek@gmail.com

2 reacties op “NLP Introductie Training”

    1. Jammer dat je de komende training niet aanwezig kunt zijn. Wel goed om te horen dat je interesse hebt! Houd de website in de gaten voor nieuwe data.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.