Cadeau!

Ik stel tijdelijk al mijn 5 e-books gratis beschikbaar. Laat deze kans niet liggen! Je krijgt ze na het invullen van mijn online enquête.

https://form.jotform.com/210133406635041

Wanneer je nieuwsgierig bent naar manieren om gelukkig(er) te worden, jouw gedrag te veranderen of allergieën op te lossen, maak ik jou hopelijk blij met dit cadeau.

Ik heb een enquête opgesteld om informatie te verzamelen over mensen met één of meer allergie(ën). Deze informatie helpt mij om nieuwe diensten vorm te geven, waarmee ik mensen, die last hebben van een allergie, kan helpen.

Heb jij een allergie? Dan stel ik het zeer op prijs wanneer je mijn enquête invult. En als directe beloning voor jouw informatie, krijg je toegang tot mijn e-books.

Als je anoniem wilt blijven, kan dat.
Wanneer je juist wél wilt dat ik contact met jou opneem, vul dan jouw e-mailadres in (zie einde enquêteformulier).

Na het klikken op de “versturen” button, word je automatisch naar de downloadpagina gestuurd, waarop mijn e-books staan.

Bij voorbaat dank voor jouw deelname!
En veel plezier met de boeken!

P.S. Wil je mijn enquête ook delen met (andere) mensen die allergisch zijn? Het doet er voor de enquête niet toe of diegene geïnteresseerd is in mijn diensten. Het gaat me puur om het verzamelen van informatie met betrekking tot allergieën.

Ga Naar Enquête