Individueel Coachingstraject

Wanneer je door mij gecoacht wilt worden om van een psychisch gerelateerde klacht (óók allergie behoort daartoe!) af te komen, is een individueel coachingstraject het meest effectief. Je krijgt hierin de volle aandacht en het traject wordt aangepast aan jouw specifieke situatie.

Ik heb het coachingstraject zo in elkaar gezet dat uitsluitend de noodzakelijke aspecten voor het oplossen van het hoofdprobleem er deel van uitmaken. Om jou zo snel en toch zo goed mogelijk van de klacht te verlossen, zijn meestal 3 coachingssessies nodig. Elke sessie duurt 1 tot 2 uur en tussen de sessies in zit tijd om de opgedane kennis te verwerken.

Tijdens het traject zet ik mij volledig in om het probleem dat je ervaart zo snel én zo goed mogelijk samen met jou op te lossen. Anders dan bij de meeste behandelaars steek ik er vóór elke sessie ook tijd en energie in, zodat er tijdens de sessies geen kostbare tijd verloren gaat.

Met welke problemen (of uitdagingen!) kun je zoal bij mij terecht?

  • Depressie
  • Verslaving
  • Overgewicht
  • Onzekerheid/Minderwaardigheidsgevoel
  • Angst/Fobie
  • Allergie

Wat betreft allergieën: Wanneer je niet weet waar je allergisch voor bent of je last hebt van meerdere allergieën is het individuele coachingstraject dé manier om jouw klachten effectief aan te pakken. Het online programma leent zich hier minder gemakkelijk voor, omdat hierbij de spontane interactie en lichaamscommunicatie ontbreken.
Meteen overtuigd? Ga naar de betaalpagina voor de 1-op-1 live coaching: https://www.paypro.nl/product/Allergie_Eliminatie_LIVE
Nog niet overtuigd? Klik hier voor de gratis informatieve video: https://leefallergievrij.com/gratis-5min-video1

Wil je direct een afspraak maken voor de 1e coachingssessie? Stuur mij dan een e-mail en ik neem zo gauw mogelijk contact met jou op: tvgaasbeek@gmail.com
Wil je liever eerst vrijblijvend advies in de vorm van een gratis strategiesessie? Dat kan natuurlijk ook! Prik in de online agenda een datum en tijd en je ontvangt automatisch een bevestigingsmail met Zoom-link: https://calendly.com/mindtrain/vrijblijvend-gesprek

Wanneer je ervoor kiest om het coachingstraject te gaan volgen, stem je in met de Algemene Voorwaarden. Op de pagina van Algemene Voorwaarden vind je gedetailleerde informatie, waaronder de tarieven.

Het coachingstraject:

Station 1) kennismaking cliënt, coach en methode + identificeren van het probleem en de wens

Station 2) blokkades opheffen

Station 3) het huidige probleem aanpakken

Station 4) afrondingsfase ter preventie van het probleem in toekomstige situaties

Ik maak veel gebruik van NLP. Als je niet zeker weet of NLP ook bij jou werkt, meld je dan aan voor een NLP TEST.