Individueel Coachingstraject

Wanneer je door mij gecoacht wilt worden om zodoende van je allergie af te komen, is een individueel coachingstraject het meest effectief. Je krijgt hierin de volle aandacht en het traject wordt aangepast aan jouw specifieke situatie.

Ik heb het coachingstraject zo in elkaar gezet dat uitsluitend de noodzakelijke aspecten voor het oplossen van een allergie er deel van uitmaken. Om jou zo snel en toch zo goed mogelijk van een allergie te verlossen, zijn 3 coachingssessies nodig. Elke sessie duurt 1 tot 2 uur en tussen de sessies in zit tijd om de opgedane kennis te verwerken.

Wanneer je niet weet waar je allergisch voor bent of je last hebt van meerdere allergieën is het individuele coachingstraject dé manier om jouw klachten effectief aan te pakken. De groepstrainingen lenen zich hier niet voor, omdat ik dan niet samen met jou kan uitzoeken wat de oorzaak van jouw klachten is.

Wil je direct een afspraak maken voor de 1e coachingssessie? Stuur mij dan een e-mail en ik neem zo gauw mogelijk contact met jou op.
Wil je liever eerst vrijblijvend advies in de vorm van een gratis strategiesessie? Dat kan natuurlijk ook!

Wanneer je ervoor kiest om het coachingstraject te gaan volgen, stem je in met de Algemene Voorwaarden.

Het coachingstraject:

Station 1) kennismaking cliënt, coach en methode + identificeren van het probleem en de wens

Station 2) blokkades opheffen

Station 3) de huidige allergie aanpakken

Station 4) voorbereidingen treffen om te voorkomen dat de allergie terugkeert

Ik maak veel gebruik van NLP. Als je niet zeker weet of NLP ook bij jou werkt, meld je dan aan voor een NLP TEST. Meer hierover vind je HIER.