NLP Test

Heb je je twijfels of NLP ook bij jou zal werken? Doe een NLP test!

Dit is dé ideale manier om de basis technieken van NLP te leren en te ervaren. Zo kom je er snel achter hoe goed je bent in oefeningen die gericht zijn op

  • Gevoel
  • Gedachten
  • Visualisatie

De test neemt ongeveer een half uurtje in beslag en zal je in ieder geval handvatten bieden, zodat je voortaan weet hoe je onaangename beelden, gedachten en gevoelens kunt neutraliseren en/of kunt omzetten naar aangename beelden, gedachten en gevoelens.

Na de test ben je beter in staat om een weloverwogen beslissing te nemen ten aanzien van de programma’s die je bij Mindtrain kunt volgen, aangezien NLP daarin de meest gebruikte methode is. Bovendien krijg je mijn NLP CD “Feelgood Training” t.w.v. € 19,95 mee naar huis. Daarop staan ALLE basis NLP technieken!

Klinkt je dit aantrekkelijk in de oren? Mij mij! 🙂 Dan mail ik jou zo snel mogelijk terug voor het maken van een afspraak. Zo kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met mij en met NLP.

Overigens kunnen we de NLP test ook via Skype, Zoom of een andere manier van videobellen uitvoeren. De CD kan ik dan naar je opsturen per post. In dat geval komen de verzendkosten à € 3,95 er wel bij.

Mijn e-mailadres is tvgaasbeek@gmail.com