NLP Test

Heb je je twijfels of NLP ook bij jou zal werken? Doe een NLP test voor slechts € 25,-!

Dit is dé ideale manier om de basis technieken van NLP te leren en te ervaren. Zo kom je er snel achter hoe goed je bent in oefeningen die gericht zijn op

  • Gevoel
  • Gedachten
  • Visualisatie

De test neemt ongeveer een half uurtje in beslag en zal je in ieder geval handvatten bieden, zodat je voortaan weet hoe je onaangename beelden, gedachten en gevoelens kunt neutraliseren en/of kunt omzetten naar aangename beelden, gedachten en gevoelens.

Na de test hebben we beide een goede indruk gekregen of de technieken bij jou goed aanslaan. En als bonus krijg je mijn NLP CD “Feelgood Training” t.w.v. € 19,95 mee naar huis. Daarop staan ALLE basis NLP technieken!

Wil je dit of overweeg je het? Mail mij dan, zodat we het erover kunnen hebben en we eventueel meteen een datum prikken voor het doen van de test. Op die manier kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met mij en NLP.

Overigens kunnen we de NLP test ook via Skype, Zoom of een andere manier van videobellen uitvoeren als je liever niet langskomt. De CD kan ik dan naar je opsturen per post. In dat geval komen de verzendkosten à € 3,95 er wel bij.

Mail mij bij interesse naar tvgaasbeek@gmail.com