Anti-Allergie Training

In 4 stappen verlost van een allergie

Voel jij je regelmatig moe om onduidelijke redenen, heb je last van huiduitslag, geïrriteerde ogen, neusklachten of ademhalingsmoeilijkheden?

 

Je bent niet de enige!
Eén op de vier Nederlanders heeft last van allergie. Het belemmert hen in hun werk, keuzevrijheid en vrijetijdsbesteding. Ze “accepteren” de ongemakken of proberen ermee te leven door de allergenen zoveel mogelijk uit de weg te gaan en anti-allergie medicatie te gebruiken.

 

Dit kan anders!
Inmiddels komen er steeds meer mensen achter dat er een natuurlijke oplossing bestaat tegen allergie. Deze mensen hebben hun medicatie voorgoed vaarwel gezegd en genieten van hun vrijheid in ieder opzicht. Het uitblijven van de lichamelijke allergische reacties heeft bovendien een positief effect op hun zelfvertrouwen. Ze durven zich te laten zien en daardoor dingen te doen waar ze voorheen schaamte bij voelden.

 

Wat is die oplossing dan?
Door het volgen van een door Mindtrain ontwikkeld programma dat met name gebaseerd is op NLP, bemerkt 9 op de 10 volwassenen een vermindering danwel volledige verwijdering van de allergie. Zij veranderen de onbewuste processen waar zij voorheen geen vat op leken te hebben. Dit doen zij met behulp van specifieke taalpatronen en visualisatie oefeningen.

 

Wat is er nodig voor een succesvol resultaat?
  • een sterke motivatie om van de allergie verlost te raken
  • zich ervan bewust zijn welk allergeen de klacht(en) veroorzaakt
  • goed begrip van de Nederlandse taal
  • abstract denkvermogen (is over het algemeen goed ontwikkeld vanaf het 12e levensjaar)

 

Meedoen aan de Anti-Allergie Training levert je het volgende op:
  • inzicht in de connectie tussen lichaam en geest op het gebied van allergie
  • kans op een directe vermindering, danwel verwijdering van de allergie
  • tools om de positieve resultaten vast te houden

 

Jouw trainer
Door mijn jarenlange klachten naar aanleiding van meerdere allergieën (hooi, afwasmiddel, bepaalde huidverzorgingsproducten, huisstofmijt, katten, honden, paarden, knaagdieren, wol, dons, grassen, pollen en de zon!) weet ik wat het is om allergisch te zijn. Ik heb van mijn 16e tot mijn 30e anti-allergie medicatie gesnoven en geslikt. Daarmee waren de klachten wel minder, maar niet weg. En het feit dat ik dagelijks aan de antihistaminepillen zat, ging mij tegenstaan. NLP kwam op mijn pad en ik ben de opleiding gaan volgen. Toen ik leerde hoe je met behulp van NLP van allergieën af kon komen en dat aan den lijve ondervond, was ik verkocht! Sinds 2012 coach ik volwassenen om gelukkiger en gezonder te worden. De focus ligt daarbij op het oplossen van allergieën.
Tot dusver heb ik de Mindtrain Methode enkel 1-op-1 toegepast. Deze training wordt dus de 1e in zijn soort! M.a.w. je hebt de primeur en speciaal daarom bied ik hem aan voor een introductieprijs.

 

Ervaringen
“Onlangs ben ik na eerder een behandeling van Tatiana te hebben ondergaan in contact getreden met mijn allergie…katten.
Tot mijn verbazing en opluchting bleven de klachten (rode ogen, niezen, gezwollen klieren en benauwdheid) nu achterwege.”
– Pascal, 42 jaar

 

“Sinds ik bij Tatiana ben geweest kan ik tarwe en aardappelen eten zonder dat ik moe word. Als klap op de vuurpijl heeft Tatiana ook nog een analyse gegeven van de oorzaak van mijn allergie, zodat ik kan voorkomen dat de allergie terugkomt. Hulde.”
– Laura, 29 jaar

 

“Bloemen houden van mensen en ik weer van bloemen! Na één behandeling van Tatiana staan er na twintig jaar weer prachtige bloemen en zelfs drie hyacinten in de huiskamer terwijl ik vrijuit kan ademhalen, geen niesbuien heb en mijn stem helder blijft. Vanaf nu belanden met liefde meegebrachte bloemen niet meer bij buren of in de tuin en zal niemand tijdens een bezoek van mij meer bloemen hoeven te verwijderen omdat ik er last van heb.
Eerlijk gezegd had ik dit indrukwekkende resultaat niet durven dromen. De allergische reactie is tijdens een NLP sessie als het ware in mijn onderbewuste losgekoppeld. De eerste week heb ik thuis dagelijks nog de mee gekregen visualisatie oefeningen gedaan wanneer ik een nog een kriebeltje voelde maar nu na anderhalve week lijkt ook dat niet meer nodig. Ik ben enorm onder de indruk en dankbaar dat Tatiana mij hierin heeft gecoached. Onvoorstelbaar wat je met NLP onder goede begeleiding kan bereiken! Tatiana is duidelijk een goede NLP master coach die weet wat ze doet en je er in mee neemt alsof het de meest vanzelfsprekende zaak van de wereld is.”
– Marjan, 53 jaar

 

Hoe is de training opgebouwd?
DAG 1
“Verander het Verleden”
DAG 2
“Heel het Heden”
DAG 3
“Bereid je voor op de Toekomst”
DAG 4
“Evaluatie”

 

Belangrijke gegevens
Data: 3 dagen van 10:00 tot 16:00 + 1 dag van 10:00 tot 13:00 in 2020
(Laat me middels een mailtje weten of je geïnteresseerd bent: tvgaasbeek@gmail.com  Bij voldoende interesse, zoek ik een goed bereikbare locatie uit en prik ik een datum.)
Kosten: €297,-
Locatie: hangt af van waar de meeste deelnemers vandaan moeten komen
(Exacte locatie wordt t.z.t. bekendgemaakt.)

 

Note:
Wees je ervan bewust dat ik niet kan garanderen dat de Mindtrain Methode voor iedereen werkt en bij elke allergie. Mogelijk heb je er geen baat bij of treedt er alleen een vermindering van de klachten op. Deelname is volledig veilig, maar op eigen risico, in die zin dat Mindtrain niet aansprakelijk gehouden mag worden als blijkt dat een allergie niet (geheel) is opgelost.