Hooikoorts, wat doe je ertegen?

hooikoorts

De eerste mooie lentedag en je bent verkouden,…of komt het snotteren, het niezen, hoesten en het feit dat je ’s morgens vroeg je jeukende ogen rood wrijft door de HOOIKOORTS?

Wist je dat…

 • 1 op de 5 mensen hooikoorts heeft
 • bij de meeste mensen de eerste en meest hevige klachten in maart beginnen
 • sommige mensen bijna het hele jaar last hebben van hooikoorts
 • dit komt, doordat de hooikoortsveroorzakers bloeien tussen januari en oktober

Wanneer je veel last hebt, ga je doorgaans naar de drogisterij of apotheek voor een middeltje die de symptomen onderdrukt. De meeste mensen weten niet dat je een allergie ook bij de kern kunt aanpakken. Een methode waar ik voor het eerst in 2010 mee heb kennisgemaakt, is een NLP techniek. Deze gaat ervan uit dat allergie een foutieve reactie van het immuunsysteem is, die meestal is ontstaan in de jeugd. Op het moment van de eerste allergische reactie was er sprake van een hevige emotie terwijl de pollen door de lucht vlogen. Het onderbewustzijn maakte toen de koppeling tussen de nare emotie enerzijds en de op dat moment aanwezige allergenen (pollen of stuifmeel in het geval van hooikoorts) anderzijds.

Heb jij last van hooikoorts of een andere allergie en wil je er vanaf? Dan kan de Mindtrain Methode uitkomst bieden.Vraag een vrijblijvend adviesgesprek (strategiesessie) aan of meld je direct aan voor een individueel coachingstraject via dit contactformulier.

zelfhypnose scriptJe kunt trouwens NU al wat doen om jouw klachten op een natuurlijke wijze te verminderen. Namelijk door jezelf te hypnotiseren!
Wanneer je in het reactieveld hieronder vertelt welke allergische klachten jij ervaart en wat je er momenteel tegen doet en in hoeverre dat voor jou werkt, krijg je van mij GRATIS het script voor zelfhypnose bij hooikoorts…in geschreven (rapport) én gesproken vorm (mp3).

Op jouw gezondheid!
Tatiana

 

8 comments on “Hooikoorts, wat doe je ertegen?

 1. Hoi, ik heb een enorme loopneus, ontstoken ogen en ’s nachts astma, voornamelijk door de ambrosia die nu bloeit en ook het huismijt seizoen start weer. Doordat mijn immuunsysteem dus constant extreem aan staat ben ik doodmoe. Om toch te kunnen functioneren gebruik ik de reguliere medicatie (pillen, astma puffer, oogdruppels). Ik zou graag je script uit willen proberen.

 2. Het is gelukkig bijna weer over, maar ik heb veel last van jeukende ogen, hevige niesbuien die niet lijken op te houden, soms en schurende, kriebelende keel, en jeuk aan mn huid her en der. Vooral mei / juni – in te grasseizoen. Als ik in de tuin ga werken heb ik t hele jaar door last. Dat doenik dus helemaal niet meer.

 3. Hai. De gebruikelijke symptomen heb ik. Vol hoofd. Jeukende ogen. Kriebel in de oren. NIeren tot je er gek van wordt. Ik ontvang graag die informatie van je. Alvast bedankt.

 4. Ik heb al een jaar of 20 vreselijke last van hooikoorts van ca. maart -oktober. Ik slik pillen, heb een apparaatje dat m’n neusslijmvlies minder gevoelig moet maken, heb een speciaal dieet geprobeerd (ben ook intolerant voor lactose en gluten) en bioresonantie. Maar het blijft behelpen en het is elk jaar -zeker in juni- grote ellende (dan ben ik er vaak hartstikke ziek van, ondanks medicatie). Kortom: ik ben heel, heel benieuwd wat zelfhypnose/NLP hierin voor mij kan betekenen. 🙂

 5. Sinds 3 -4 weken ernstige hooikoortsklachten, veel niezen, rode jeukende ogen, af en toe een bloedneus, kriebel in de keel, veel snotteren, nasaal praten.

  Gebruik neusspoelingen met sole van keltisch zeezout en spuit een zoutoplossing van een combinatie van een paar gram zeezout en natriumbicarbonaat en 1 druppel eucalyptus etherische olie.

  • Hi Margie,
   Wat je doet met die neusspoelingen is heel goed. In welke mate merk je een positief effect?

   Overigens, mijn e-mail aan jou met daarin het zelfhypnose rapport en het audiobestand kreeg ik terug. Heb je een foutief e-mailadres opgegeven? Wanneer je de bestanden alsnog wilt ontvangen, geef mij jouw e-maildres. Dat hoeft niet in het commentaarveld. Je kunt mij ook een e-mail sturen: tvgaasbeek@gmail.com

 6. Hallo Tatiana

  Het is helemaal mis.
  De ogen jeuken, de neus loopt, het gehemelte jeukt, niezen aan een stuk door. Drama. Wil liever niet aan de medicijnen. Ben op zoek in het alternatieve circuit. Ben heel benieuwd of zelfhypnose werkt.

  • Hoi Judy,
   Bedankt voor je reactie. Ik ken het gevoel, want heb het zelf ook meegemaakt. Als je wilt, kun je een keer een hypnose test bij me doen, voordat je voor een coachingstraject kiest. Dan weet je in hoeverre hypnose bij jou werkt.

Geef een reactie

Name and email are required. Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.