5 redenen waarom je NU een oplossing moet vinden tegen je allergie

time to change

1) Hoe langer je anti-allergie medicatie blijft gebruiken, hoe langer je je lichaam bewust en regelmatig blootstelt aan chemicaliën. Hier kun je vroeg of laat de prijs voor moeten betalen in de vorm van gezondheidsklachten die erger zijn dan allergie.
2) Anders blijf je beperkt in je keuzevrijheid. Denk aan de producten die je moet laten staan, het werk dat je niet kunt doen, de vakantiebestemming die je niet kunt kiezen, vrienden met huisdieren bij wie je niet op visite kunt gaan, interieur- en kledingkeuzes, etc.
3) Hoe langer de klachten je sociale activiteiten belemmeren, hoe hoger de drempel om bewust mensen op te zoeken en hoe eerder je in een isolement terechtkomt.
4) Hoe langer je de allergie in stand houdt, hoe dieper dit ongewenste gedragspatroon geworteld raakt.
5) Hoe langer je geteisterd wordt door de allergische klachten en de nadelige effecten daarvan, hoe ongelukkiger het je maakt met mogelijk een depressie tot gevolg.

Dus waarom zou je er niet NU voor kiezen om voor eens en voor altijd korte metten met die allergie te maken?! Want zou het niet heeeeerlijk zijn wanneer je eindelijk geen klachten meer hebt, zoals die vervelende loopneus, geïrriteerde ogen, huiduitslag, niesbuien, etc. En daardoor eindelijk weer dingen kunt doen die je tot nu toe niet kon of wilde doen vanwege die stomme allergie…

En laat het nu in 4 stappen mogelijk zijn om ervan verlost te raken. Deze 4 stappen gebruik ik al jaren met succes in mijn coachingspraktijk.

Waar het allemaal mee begint, is een verandering in mindset (1). Het is namelijk belangrijk dat je belemmerende overtuigingen (dingen die je gelooft, waardoor je ergens NIET voor openstaat) opspoort en uit de weg ruimt en daarvoor in de plaats bekrachtigende overtuigingen aanneemt.

Vervolgens ga je na wanneer jouw allereerste allergische reactie ontstond. Specifieke situaties uit jouw persoonlijke verleden (2) kun je met NLP technieken en hypnose als ‘t ware helen, zodat negatieve ervaringen in het heden en in de toekomst geen rol meer spelen.

Daarna is de huidige situatie (3) aan de beurt en doe je een bijzondere visualisatieoefening die je helpt om volledig los te komen van je allergie.

Tot slot richt je je op de toekomst (4) om ervoor te zorgen dat de allergie voortaan wegblijft.

Stel je eens voor hoe jouw leven eruit ziet zonder allergie…

Geef een reactie

Name and email are required. Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.