NLP Introductie Training

Word gelukkiger én gezonder met NLP

Heb je weleens van NLP gehoord en wil je nu weleens weten wat het precies betekent? In deze introductie training leg ik uit wat Neuro Linguïstisch Programmeren is en laat ik zien hoe je het kunt toepassen.


Ik heb deze training in het leven geroepen, zodat je laagdrempelig in een groep kennis kunt maken met NLP én met mij.
Mocht je overwegen om je door mij van jouw allergie(ën) af te laten helpen door middel van individuele coaching of een vervolgtraining, is het namelijk handig wanneer je over de basiskennis van NLP beschikt.

Dus… de NLP introductie training komt van pas…

  • wanneer je individuele coaching of een vervolgtraining (zoals de Anti-Allergie Training) bij Mindtrain overweegt;
  • wanneer je overweegt een NLP cursus of opleiding te volgen;
  • om mij alvast een beetje te leren kennen;
  • om andere NLP geïnteresseerden te ontmoeten.

Wat ga je leren op deze training?

  1. basisoefeningen NLP om grip te krijgen op emoties
  2. wie ik ben, waar ik voor sta en hoe ik lesgeef
  3. wat de Mindtrain Methode inhoudt

Het is een live training waarin ik iets over mezelf zal vertellen in relatie tot NLP & allergie, een duidelijke omschrijving van NLP zal geven, vragen beantwoord en je tenminste één basistechniek ga aanleren. Tevens wil ik je die dag kennis laten maken met de NLP techniek die een belangrijke rol speelt bij het oplossen van allergieën!

Locatie: Zaanstad
Bij 3 tot 6 deelnemers geef ik de training op Burgemeester ter Laanplantsoen 5 te Zaandam. Wanneer het er meer zijn, huur ik een elders een trainingsruimte.
Tijden: van 10.00 tot 16.00 uur
Prijs: € 47,- incl. BTW

Om de 2 weken plan ik deze training in. Zodra ik voldoende deelnemers heb, reserveer ik ergens een zaal. De locatie maak ik dan op de Facebookpagina bekend. De dag vóórdat de training begint, plaats ik op Facebook of de training ook daadwerkelijk doorgaat. Dit hangt af van het aantal mensen dat zich heeft aangemeld. Houd de Facebookpagina hiervoor dus in de gaten: https://www.facebook.com/Mindtraincoaching/
Onder kopje “Evenementen” kun je mijn trainingen vinden.

Wanneer je erbij wilt zijn, vul dan onderstaande velden in, vink aan welke datum jou schikt en klik op de balk “aanmelden”. Via e-mail stuur ik je de betaalgegevens en andere belangrijke informatie omtrent de training. Betaling hoeft pas op de dag van het evenement plaats te vinden, maar wel vóór aanvang van de training.

Voornaam

Achternaam

E-mail

04/09/202018/09/2020

Komen de geprikte data jou niet uit? Help mij een geschikte datum te vinden voor de volgende trainingen. Geef a.j.b. in het commentaarveld hieronder aan op welke dagen en tijden jij wel kunt. Ook hoor ik graag van je of Zaandam als locatie voor jou geschikt is of welke andere plaats(en) ik als trainingslocatie zou moeten overwegen. Alvast bedankt.

LAATSTE UPDATES zie de Facebook evenementen pagina van Mindtrain

2 comments on “NLP Introductie Training

    • Jammer dat je de komende training niet aanwezig kunt zijn. Wel goed om te horen dat je interesse hebt! Houd de website in de gaten voor nieuwe data.

Geef een reactie

Name and email are required. Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.