Enneagram Consult

Wist je dat…

  • je grofweg iedereen kunt onderverdelen in 9 types?
  • jij jezelf beter begrijpt wanneer je weet onder welk type jij valt?
  • je het gedrag van anderen beter kunt begrijpen wanneer je hun type kent?
  • je jouw leven beter kunt vormgeven met kennis van jouw eigen type en dat van anderen?
  • jij iemand anders kunt helpen zijn leven prettiger in te richten door inzicht te geven in de kenmerken van zijn of haar type?

enneagram

Ik heb het over HET ENNEAGRAM.

Een enneagram consult:
Dit houdt in dat je er binnen 2 uur samen met mij achterkomt welk enneagramtype het beste bij jouw persoonlijkheid past. Daarnaast vertel ik je alles do’s & don’ts betreffende dit type. Uiteindelijk vertrek je met een duidelijker beeld van jezelf én een hand-out waarop de karaktereigenschappen van jouw type staan en hoe je jouw valkuilen kunt ontwijken zodat je een prettiger leven kunt leiden. Het is een belangrijke leidraad voor het voorkomen van stress en het vinden van ontspanning.

Tijdens mijn NLP Master opleiding heb ik alle in’s en out’s rondom het enneagram geleerd en tevens mijn eigen enneagramtype ontdekt. Tot op de dag van vandaag heb ik veel aan deze kennis. Het is in de omgang met mijzelf én met anderen heel handig om te weten hoe het enneagram in elkaar steekt.

Tarief enneagram consult: € 157,- excl. btw

Wanneer je jouw enneagramtype wilt weten en specifiek advies rondom dat type wilt ontvangen, vul onderstaand formulier in en klik op de aanvraag-knop. Dan neem ik zo gauw mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

 

Voornaam

Achternaam

E-mail